Intro til Julemarked

 Hvad er Åbne Døres Julemarked?

Medlemmer af foreningen Åbne Bagdøre 5762 står bag Julemarkedsarrangementet, som afholdes i samarbejde med keramiker Lone Volder og Kristian Thomsen, Skovvej 25, Ollerup. I deres skønne og helt unikke rammer afholder vi hvert år, en weekend i slutningen af november måned, julemarked, hvor dygtige kunstnere og kunsthåndværkere sælger deres produkter og værker. Der er nisser, duft af gran og i cafeen serveres dampende varm suppe og kaffe og kage. Hvert år besøger mellem 500 - 600 gæster julemarkedet.

Vil du være med som deltager i Åbne Døres Julemarked?

 Hvis du bor eller arbejder i postnummerområde 5762 kan du være med som arrangør af Julemarkedet med din egen stand. Hvis du ikke bor eller arbejder lokalt, kan du blive inviteret som gæstemedlem af et af foreningens medlemmer. Det kræver, at du melder dig ind i foreningen. Medlemskontingent pr. år er 150,-  Deltagelse i Julemarkedet planlægges af deltagerne i løbet af oktober måned og koster et beløb udover kontingentet, som dækker fælles markedsføring Se mere under Priser/medlemsskab.

Kontakt Lene 31 22 84 85 hvis du vil være med, og kom til planlægningsmøde om årets Julemarked. Alle interesserede er velkomne til mødet mandag d. 27. september kl. 19-21 hos Lone Volder, Skovvej 25 i Ollerup. Tilmelding til mødet er ikke nødvendig.

Sidste frist for tilmelding til Julemarked er  d 30.september.


IMG 1519

Med foreningens virke ønsker vi at bidrage til at styrke fællesskab, netværk og vidensdeling lokalt. Og at synliggøre for vore gæster, hvor attraktivt området er at bo, arbejde i og besøge.
 

Ønsker du at følge med i, hvad der sker kan du tilmelde dig foreningens nyhedsbrev.