Bliv medlem af Foreningen Åbne Bagdøre OK

Som medlem støtter du foreningens arbejde og kan deltage i alle foreningens bagdørsaktiviteter, der har til formål at styrke lokalt fællesskab, vidensdeling og fælles inspiration. 

Som medlem får du også din egen login/adgang til at foreningens hjemmeside. Her kan du redigere din egen medlemsprofil, og se foreningens liste over medlemmer og deres netværksinteresser. 

Medlemmer kan desuden benytte sig af at dele egne arrangementer på foreningens facebook-side.

 

Hvad koster et medlemskab.

Det koster kr. 200,- kr. om året. Du behøver ikke at bo eller arbejde i postnummer 5762 for at blive medlem. 

Som medlem støtter du foreningens arbejde og kan deltage i alle foreningens bagdørsaktiviteter, der har til formål at styrke lokalt fællesskab, vidensdeling og fælles inspiration.

Som medlem får du din egen login/adgang til foreningens hjemmeside. Her kan du se foreningens liste over medlemmer og deres netværksintreressser. Du kan selv oprette Bagdørs-aktiviteter til kalenderen, der udgives på hjemmesiden.

 

Du kan også vælge at få en PR-dør på foreningens hjemmeside
Medlemmer kan købe en PR-dør. Det koster kr. 300,00 som et engangsbeløb og er en digital præsentation af dig, din virksomhed eller andet. Din personlige reklameside på hjemmesiden vil være synlig hele året.

Du behøver ikke at deltage i et åbent arrangement for at have en PR-dør - den er din egen profilside hvor du/I kan synliggøre dig for hjemmesidens gæster - dem er der ca. 3000 af om året (pr. 2017).

 

Deltag som vært i foreningens åbne arrangementer 

Deltagelse med stand etc. i et af foreningens åbne arrangementer koster kr. 300,00 eller 500,00 om året, alt efter om du er privat, virksomhed etc.
I årets løb er det foreningens intention at etablere arrangementer som du/i kan deltage i. Vi har tidligere arrangeret fx ÅbneDøre i Pinsen, Julemarked og Julegalleri.

Hold øje med arrangementer i årets løb på hjemmesiden og i nyhedsbrevet.

 

Se oversigten Hvad koster et medlemskab mht. priser for året.

Hvis du gerne vil vide mere, før du bestemmer dig for at melde dig ind i Åbne Døre, så ring til en af bestyrelsens medlemmer.

 

Sådan melder du dig ind - udfyld formularen (klik her) her) og indbetal 200,- kr.

Udfyld det der giver mening for dig ud fra det du gerne tilmeldes. 

Indbetalt det beløb der svarer til dit ønskede medlemskab på foreningens bankkonto i Nordea:
Konto nr. 5702  -  6886322303, og husk ved indbetaling at angive dit navn og hvad du betaler for.

 

Skriv fx. Navn, medlemskab, email, tlf./mobiltlf. samt Kontingent XX for information om beløb indbetalt.