Kom på besøg

Ideen med Åbne Døre er at borgere og virksomheder træder frem og fortæller de gode historier fra lokalområdet.

At vi på en gæstfri og inspirerende måde viser hvad vi i 5762 kan byde ind med - for der er meget! 

Vi ønsker gennem alle foreningens arrangementer at medvirke til at synliggøre den store kulturelle mangfoldighed og kreativitet, der kendetegner 5762.

 

Åbne Døre - de store arrangementer

Med Åbne Døre i Pinsen og Julemarkedet engagerer vi lokale kræfter i store fælles arrangementer, der kan inspirere både deltagere og gæster.

 

Bagdørsbesøg - også gode oplevelser at hente her

Udover de to store arrangementer laver medlemmerne mindre arrangementer for hinanden. Her åbner medlemmer bagdøren, giver en rundvisning til privaten eller virksomheden, fortæller om deres virke eller laver direkte undervisning på en-dags workshop med fx smykkefremstilling, decoupage, keramik og julebinderi mv.

Her er gæster også velkomne, og kan få et indtryk af foreningen arbejde, også uden for de store arrangementer. Der kan forekomme betaling for deltagelse.

 

 


Er du medlem, så Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du gerne vil lægge hus til et besøg, arrangere kurser eller workshops eller andet, der kunne have interesse for fællesskabet.
Vi sender et nyhedsbrev ud og du reklamerer på kalenderen på hjemmesiden, Facebooksiden og i dit eget netværk.

 

Følg med i aktiviteter via nyhedsbrev og kalenderen, og kom på bagdørsbesøg og få en god oplevelse.

 

De bedste hilsner, Bestyrelsen