Åbne Døre i pinsen 2014

I pinsen 2014 slår vi for tredie gang dørene op for en mangfoldighed af liv og kreativitet.Vi
afholder Åbne Døre 5762’s pinsearrangement for at præsentere vores spændende lokalområde og dets ressourcer for hinanden og vore gæster – og for at skabe nye netværk og venskaber. 

Du kan opleve Danmarks største fiskesø, en selvforsynende landsby, energirenovererede ejendomme, åbne haver, en spejderlejr i aktion og et overflødighedshorn af kunstneriske udfoldelser; musik, digtoplæsning, billedkunst, skulptur, smykker, beklædning, pileflet og anden brugskunst. Og du kan selv deltage i forskellige workshops, meditation og få smagsprøver på alternativ behandling.

Kom og få en oplevelse, se de mange flotte og spændende ting – og gør måske en god handel. På flere af besøgsstederne er der også mulighed for at købe forfriskninger, få en kop kaffe med kage eller en god frokost.

Se listen over deltagere og hvad de byder på – og find dem på kortet. Tidsfastsatte aktiviteter kan du finde i programmet. På de 20 besøgssteder kan du få mange gode oplevelser og overraskelser på din tur - også udenfor program.

Læs mere om aktiviteter, oplevelser og de deltagere, der har valgt også at præsentere sig med en profildør - på www.åbnedøre5762.dk. Foreningens facebookside hedder ”Åbne Døre 5762”.

God fornøjelse!