Velkommen til Åbne Døre i pinsen 2012

Det er med stor fornøjelse at vi i pinsen 2012 for første gang slår dørene op og byder gæster indenfor til nogle af de ting, der optager os i 5762 området. Mangfoldigheden her er stor, hvilket besøgsstederne også afspejler. Således kan man møde kunst, kunsthåndværk, anderledes huse,- og boformer, skønne haver, musisk optræden, gode historier, alternativ behandling og ikke mindst en flok værter, der glæder sig til at byde indenfor.

For at få overblik over hvem der åbner døre og hvad man kan opleve er det en god ide at starte med at besøge Krosalen i V. Skerninge allerede i ugen op til pinsen. Her er der en præsentation/udstilling af alle besøgsstederne og hvad man kan opleve på adresserne. Her får man også udleveret et kort med besøgsadresserne ,-markeret med de røde prikker og man lægger så sin rute derefter.

Besøgsstederne er åbne lørdag og søndag, d. 26 og 27 maj, begge dage fra 11.00 - 16.00 med undtagelse af Børnehuset Trip-Trap Træsko, der kun holder åbent lørdag.

Se mere detaljeret program på menuen til venstre med pinse-ugens program, hvor der dels er et fællsprogram og også de særlige programpunkter på de enkelte adresser.

Hold øje med de røde flag med vores Logo. Der hvor der står et flag er dørene åbne.

God tur rundt i vores skønne egn på gåben, i løbesko, cykel, bil, alene, sammen med naboen, familien ellert vennerne fra andre dele af landet.

Vi glæder os til at møde jer.