Sommer/ efterår 2019

Afholdte arr. i 2019

Afholdte arrangementer 2019:


Gratis prøvetime hos Anette

- terapeutisk/mindfull yoga - 3 og 5. september.

Tirsdag d. 3.september kl. 19.00 - 20.15, 
samt torsdag d. 5. sept. kl. 9.30 - 10.45: Anette Dyrup slår dørene op for en gratis prøvetime i yoga. Alle kan være med uanset om du har prøvet det før. Øvelserne foregår i et mindfullt tempo. Din krop vil elske det.

Tilmeld dig: Ring eller SMS til Anette Dyrup på tlf. 2814 2094. Max. 8 pladser. Gratis.

Sted: Søren Bilds Gård, Langemarken 28, 5762 Vester Skerninge


Evas Keramikworkshop - 2 dage - 14. og 28. september

1. dag - Lørdag 14. september kl. 10-16 og 28. sept. kl. 10-15: Røgbrænding af keramik v/ Eva Kock Sørensen. Vi former ting af pladeler, hvidt stentøjsler med fintmalet chamotteler, fx æsker m/u låg. Medbring et fad eller en skål, hvis I ønsker noget at drapere jeres ler over/tage form efter, samt køkken- og kagerulle. Tag evt. glittesten med - det er fintslebne glatte sten til at glitte overfladen med. Max. 8 deltagere. Materialeudgift til ler og brænding må påregnes. Husk madpakke. Alle kan deltage.
2. dag - Lørdag d. 28. september kl. 10 – 15:
Tingene vil blive råbrændt her inden denne kursusdag, og er nuklar til dekoration og røgbrænding. Vi dekorerer tingene med voks, og røgbrænder dem i en tønde. Skærven vil ikke blive vandtæt, men kan vaskes.
Husk en madpakke.

Tilmelding: til Tina Rusfort på tlf. 2347 3149 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest d. 10. september.
Sted: Svendborgvej 99, Ollerup. Find værkstedet bagerst i garagen.


Annette introducerer Bowtech - søndag d. 29. september

Søndag d. 29 sep. kl. 10-12.30:
Hvad er bowtechbehandling og hvordan virker det? Annette Preisler holder foredrag samt demonstrerer og instruerer stille og enkle øvelser til at hjælpe kroppen med at komme i kontakt med sine egne ressourcer og komme i bedre balance. 


Sted: Karl Madsensvej 2, Ulbølle 5762 Vester Skerninge. Gratis. Ingen tilmelding.


Åben Meditationsaften v/ June

Onsdag d. 2. oktober kl. 19-21: Meditationsaften, hvor du har mulighed for at dykke en tur ind i din indre verden, blive lidt klogere på dig selv - eller bare give dig tid til for en stund at koble lidt af. June Pedersen guider meditationen, og stiller sig gerne til rådighed for tolkning af de oplevelser du måtte få. Aftenens emne er “Tid”. Der vil være mulighed for at trække et tarotkort i forhold til dig selv - og emnet tid. Der kan købes kaffe, te og lidt sødt for 10,- 
Sted: Strandvej 58, Ballen. 5762 Vester Skerninge. Evt. mere info tlf. 91 25 02 22. Gratis. Kræver ikke tilmelding.


Åben aften - Hypnose v/Alex

Onsdag d. 6.november kl. 19.00 - 20.30: Oplæg og demonstration v/ Alex Langfred, der holder et oplæg om hypnose til afslapning og som værktøj til noget du gerne vil have hjælp til, f.eks. at kvitte smøgerne, at tabe dig, eksamensangst etc. Også kort intro til Soul Key-hypnose, som er en rejse tilbage til et tidligere liv. Demonstration af hypnotisk afslapning, for alle deltagere som ønsker at være med. Mulighed for at stille spørgsmål, sammen med en tår kaffe/te.
Tilmeld dig: Ring eller SMS til Alex Langfred på tlf. 40747686. Plads til 20 gæster. Gratis. Sted: Søren Bilds Gård, Langemarken 28, 5762 Vester Skerninge


Afholdte arrangementer sensommer 2019

Kig ind - Åben Havelåge i giftfri have lørdag d. 17. august. 

Tina Kragh Rusfort, Krovej 15, 5762, V. Skerninge:

Lørdag d. 17. august kl. 13–17: Tina og Rudi holder Åben Havelåge til bondehushave – med fokus på at haven dyrkes giftfri. Den frodige bondehushave er anlagt med mange mindre hygge – og oplevelsesrum og indrettet også mht dyr og insekters levesteder og næring.

 Kaffe og the i lille cafe. Plantesalg. Gratis adgang. Sted: Krovej 15 i Vester Skerninge.

Læs mere på Tinas PR-side


  angoloso
lampione aranciera h

 

Fra skrot til skat - Workshop med Jette Nørskou

Onsdag d. 21. august kl. 17.00 - 21.00 Toldbodhus Skole, Nannasvej 24 E, Svendborg

Vi skal lave smykker af genbrugsmaterialer. Gamle dippedutter og dingenoter skal sættes ind i nye fortællinger og smykker.

Vi klipper, lodder, banker, sliber, børster, nitter og saver, og stort set alle mindre materialer kan bruges.

Der er næsten ingen regler i forhold til skrotsmykker, så der kan leges med form og udtryk.

Hvis du har noget skrot eller gamle smykker, der skal pimpes, så tag det med. Jette har også en stor bunke, man kan rode i.

Jette laver et par kander kaffe, så tag en madpakke med, hvis sulten melder sig.

Det kræver ingen forudsætninger at være med. 

Workshop koster 150 for ikke-medlemmer, og er gratis for medlemmer. Regn dog med mindre beløb til materialer.

OBS: Tilmelding til Tina Kragh Rusfort på tlf. 23 47 32 49 senest d. 19. august.

velkommen 2019 800px

Kig ind - Åbne Havelåger med oplevelser lørdag d. 22. Juni.
Kom og besøg 5 særlige og meget forskellige haver i 5762 området. Gratis entre.
Se beskrivelse for hver have her:


Nina Buch Kohavevej 35, 5762 V. Skerninge:
Stor, 30-årig have, som er anlagt ad hoc.
Bede med stauder, roser - og det ukuelige ukrudt.
Grunden er støbt til opførelse af carport og redskabsskure - så her er byggerod.
Nattergalefløjt, hvis vi er heldige.
Læs mere på Ninas PR-side

Lisbet Jensen, Åkildevej 29, 5762 Ø. Skerninge
Besøg vores skønne natur - grund ved Ollerup sø, hvor vi dyrker køkkenhave og skovhave, og i stor udstrækning lader naturen råde. Denne dag vil vi gerne dele udsigten, haveerfaringerne, og naturglæden med jer. Hvis vejret tillader tænder vi et bål, og der vil være mulighed for at snitte sommerens vandrestav og bage et snobrød. Klap en ged, strigl et æsel, leg i sandkassen og gå en tur ned til søen. Smag på havens urter og få en havesnak. Vi er med i det lokale netværk af foreningen "Praktisk Økologi." Til daglig rummer haven også en børnepasningsordning.

Tina Kragh Rusfort, Krovej 15, 5762, V. Skerninge:
Et besøg i Tina og Rudis have er en stemningsfuld tidsrejse. Den frodige bondehushave er anlagt med mange mindre hygge – og oplevelsesrum og indrettet også mht dyr og insekters levesteder og næring.
Læs mere på Tinas PR-side


Anette Preisler, Karl Madsensvej 2, 5762 V. Skerninge:

Kig indenfor i en lidt forvildet have, som jeg lige så stille forsøger at gøre mere og mere spiselig med forskellige bær, krydderurter og kål.
Der kan købes the, kaffe, let grøn frokost anretning og bønnekage.
Samtidig åbnes havelågen til foredrag om hvad behandlingsformen Bowtech er og bruges til, om hvad ens kropsholdning betyder for ens velvære, og til slut i foredraget laver vi sammen små simple øvelser, der kan ændre vores muskelspænding, bevægelighed og mentale tilstand
Jeg holder oplæg kl. 9 og kl. 14. varrighed ca. 1.5 time.

Se også Annettes website om Bowtechbehandling


Lene B. Vestergaard, Fjellebrovejen 27, 5762 V. Skerninge:

Vores 3550 m2 store have er lang og smal med mange rum. Udfordringen har været at skabe forskellige rum, så man glemmer, hvor lang haven egentlig er. Her er prydhave, køkkenhave, flere terrasser, sø, shelter og en afdeling som er mere parkagtig. Haven dyrkes uden gift og med dyregødning.

Se også Lenes PR-side